POSTURI DE MEDIC IN FRANTA

Cabient de recrutare PERSUADERS RH este in cautare de medici generalisti motivati pentru posturi vacante in sisteme privat si public.Limba franceza nu este un impediment, oferim conversatii franceza gratuite. Important este sa aveti o baza a limbii franceze.Posturile sunt vacante in regiuni : Lorraine, nord pas calais, picardie, normadie, val de loire, midi pyrinée, auvergne, poiteau charente.Daca doriti informatii suplimentare la cererea dvs va transmit informatii suplimentare.

Pentru a raspunde mult mai precis intrebarilor dumneavoastra, legate de sistemul sanitar francez si etapele administrative in vederea obtinerii unui post de munca in Franta, echipa noastra va fi prezenta in Romania, in luna aprilie 2017, in orasele Bucuresti, Sibiu si Iasi.

Va rugam sa ne confirmati prin mail sau la telefon prezenta dvs si orasul in care doriti sa participati.

Daca sunteti in cautare de un post vacant pentru specialitatea dvs si doriti sa incepeti activitatea in a doua jumatate al anului 2017.

La cererea dvs va transmit posturi vacante cu informatii suplimentare.

Sarbatori fericite,

Cu stima

Inga VOLCVOSCHI

Chargée de recrutement

Persuaders RH
+33175435834

5 păreri la “POSTURI DE MEDIC IN FRANTA

    • Buna ziua! Va rog sa ma contactati la numarul de telefon 0723 522 533 pentru mai multe detalii! Va multumesc!

  1. Buna ziua, sunt medic primar de medicina generala cu competenta in ecografie generala, san tiroida si vasculara , rezidenta in anul 2 urgente medicale . Sunt interesata de un post de medicina de familie in liberal. Vorbesc limba franceza nivel B1 . Multumesc anticipat

    • Buna ziua! Va rog sa ma contactati la numarul de telefon 0723 522 533 pentru mai multe detalii! Va multumesc!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *